Bedrijfs onroerendgoed

Van Zuylen van Nijeveltstraat 296, 2242 LM in WassenaarZeer fraai hoekpand van ca 40m2 te huur als kantoor/praktijkruimte met berging/archiefruimte en gedeelde achtertuin (delen met huurder die boven de kantoorruimte woont). Aan de voorzijde van het pand is gelegenheid om 2 auto’s te parkeren. Het pand heeft een fraaie uitstraling en grote etalageruit, daarnaast is dit pand gelegen op een goede zicht locatie midden in het centrum van het dorp, aan een doorgaande weg. De winkels aan o.a. de Luifelbaan en Van Hogendorpstraat zijn aan de overzijde op loopafstand gelegen. Dichtbij wordt elke dinsdag de wekelijkse markt gehouden.
    
Indeling: entree aan de voorzijde, kantoorruimte, deur naar de keuken met vaatwasser, koelkast en gootsteen. Separaat toilet. Aan de achterzijde van het kantoor bevindt zich een deur naar de gedeelde achtertuin. Vanuit de tuin of vanuit de zijkant van het pand is de berging/archiefruimte bereikbaar. Deze ruimte is net als de kantoorruimte voorzien van een alarmsysteem. De kantoorruimte is daarnaast ook nog voorzien van airconditioning.    

Zeer nette ruimte, geschikt voor de zakelijke dienstverlening, op goede locatie!

Vraagprijs verhuur: € 1.200,- per maand

Klik hier voor meer informatie en foto's.

----------------------------------------------------------

Plein 19, 2242 KC in WassenaarSchitterend rijksmonument met gepleisterde lijstgevel en gebogen ingang aan het karakteristieke dorpsplein midden in hartje Wassenaar. Op loopafstand van de levendigheid van het Plein met diverse restaurants en de winkels in de Langstraat. Tegenover de dorpskerk uit 1276, het oudste monument van Wassenaar. Het dorpsplein heeft de veel beschreven monumentale pomp en vormt het sfeervolle einde van de gezellige Langstraat met een grote verscheidenheid aan winkels.  
     
Dit prachtig gelegen, opvallende pand staat detailhandel toe. Een ontheffing voor bijvoorbeeld horeca-gebruik kan worden aangevraagd bij de gemeente, samen met een onderbouwing voor ontheffing van het bestemmingsplan.

Indeling; entree tot winkelruimte met aan zowel de kant van het Plein als aan de kant van Langstraat raampartijen, gang naar de achtergelegen (voormalige) keukenruimte, toilet, beknopte kelder, achterdeur naar berging. Deze berging is tevens te bereiken via de poort aan de zijkant (tussen Plein 19 en Langstraat 3). Oppervlakte ca. 95m2, berging ca. 8m2.

Vraagprijs verhuur: € 2.250,- per maand

Klik hier voor meer informatie en foto's.

----------------------------------------------------------

Langstraat 3, 2242 KJ in WassenaarWinkelruimte gelegen aan de Langstraat (dé winkelstraat van Wassenaar) midden in de oude dorpskern van Wassenaar. Eigen entree, lichte winkelruimte aan de voorzijde, nette vaste kast met tussenmeters, ensuite schuifseparatie naar winkelruimte aan de achterzijde alwaar een beknopt keukenblokje en eigen CV. Separaat toilet achterin.      

De huurprijs is exclusief BTW en exclusief gebruik van gas, water, elektra en lokale belastingen. De winkel beschikt over tussenmeters. In de huurakte zal een maandelijks voorschot opgenomen worden (voorschot nader te bepalen, afhankelijk van gebruik van de ruimte) en jaarlijks of na afloop van de huurperiode zal er worden afgerekend op basis van daadwerkelijk verbruik.

Vraagprijs verhuur: € 650,- per maand

Klik hier voor meer informatie en foto's.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring