Onze medewerkers

Gravestate Makelaardij

Selina Leidelmeijer - Schmidt
Register makelaar / taxateur
Selina Leidelmeijer - Schmidt
Mijn wortels liggen in het mooie zuiden, namelijk Noord-Brabant waar ik een gelukkige jeugd had. In 1990 ben ik naar 's-Gravenhage verhuisd en sinds 1991 ben ik actief in de makelaardij. In 2006 heb ik samen met mijn echtgenoot Gravestate Makelaardij overgenomen. Het makelen zit me in het bloed, het vak inspireert mij en verveelt nooit!
Het persoonlijke en menselijke van dit vak maakt elke dag leuk en spannend. In 1998 heb ik mijn NVM-diploma gehaald en vervolgens de vaktest Makelaardij, waarna ik de "belofte of de eed" mocht afleggen.
Nicole van Dijk
Commercieel medewerker buitendienst
Nicole van Dijk
Nadat ik 10 jaar in de cosmeticaindustrie heb gewerkt bij een groot merk ben ik verhuisd naar Londen en heb daar een studie voor Interior Designer gevolgd. Na het behalen van mijn diploma heb ik 5 jaar voor een Interiors Design Bureau in Londen gewerkt en veel ervaring opgedaan met de inrichting van woningen. In 2008 ben ik met mijn gezin weer in Nederland komen wonen en ben toen mijn eigen Interior Design Bureau gestart onder de naam: Nicole van Dijk Interiors. Hierdoor kwam ik ook regelmatig in contact met Gravestate Makelaardij. Zodoende was de link gelegd en ben ik begonnen als office manager. Ondertussen ben ik begonnen met mijn opleiding voor makelaar en ben ik nu ook werkzaam in de buitendienst. Ik ben positief ingesteld en in mijn vrije tijd sta ik erg graag op de tennisbaan of doe leuke dingen met mijn gezin.
Willemijn Tammes Buirs
Kandidaat register makelaar / taxateur
Willemijn Tammes Buirs
Nadat ik mijn studie HBO Facility Management had afgerond, ben ik gestart als Projectmanager en later als Accountmanager. Ondanks dat dit goed bij mijn studie aansloot, kwam ik erachter dat mijn hart toch echt in de makelaardij ligt. Ik ben in 2007 in dienst gekomen bij Gravestate en ben inmiddels Kandidaat Makelaar Register Taxateur (KRMT). De omgang met mensen in een commercieel traject geeft mij enorm veel voldoening, geen dag is hetzelfde in de makelaardij! We werken voor veel grote internationale bedrijven en elke dag spreek ik mijn talen. Dat internationale tintje maakt mijn werk extra leuk!
Shalini Roos
Assistent register makelaar / taxateur
Shalini Roos
In 2010 heb ik mijn HBO-studie Management Economie & Recht afgerond. Tijdens en na mijn studie ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de advocatuur. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar werkzaam bij Gravestate en werk ik samen met Willemijn op de verhuurafdeling. Sinds 2016 heb ik mijn NVM certificaat behaald en kan ik mijzelf “assistent register makelaar-taxateur” noemen.

In mijn vrije tijd houd ik erg van lekker eten en gezelligheid met mijn vrienden.
Ellen Both
Assistent register makelaar / taxateur
Ellen Both
Mijn motto is: "Elk probleem is op te lossen!" Ik ben werkzaam als Property Manager en ben de schakel tussen verhuurder en huurder. Ook ben ik ARMT geregistreerd. Binnen Gravestate ben ik verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van alle (verhuurde) flats, villa’s en ook enkele winkels.

Ik sta bekend als een bezige bij die moeilijk stil kan zitten en heb altijd iets om handen. Daarom spring ik in de auto of op de fiets wanneer er een (expat) huurder iets niet begrijpt of er een schade is aan één van de huizen. Na jarenlange ervaring heb ik uitstekende contacten met diverse gespecialiseerde onderhoudsbedrijven. Kortom ik regel de klusjesman, de tuinman, de loodgieter, de schilder, zorg dat parket wordt opgeschuurd, kortom… ik ben meedenkend, opgewekt, vol energie en ervaring . . . . ik sta altijd mijn mannetje.
Crista Smit - Hassing
Financieel beheer
Crista Smit - Hassing
Nadat ik 20 jaar gewerkt had bij een grote bank, was het tijd voor wat anders! Ik bestier bij Gravestate de financiën en dat doe ik met veel zorgvuldigheid en plezier. Het is een beetje mijn eigen winkeltje geworden binnen dit als maar groter wordende kantoor.
Ik zorg ervoor dat alles wat financiën betreft op rolletjes loopt, zowel voor de kantoorboekhouding als de boekhouding m.b.t. de panden die wij in beheer hebben. Dat betekent o.a. dat ik de huren in en doorbetaal aan de eigenaren, eventuele schades afwikkel met de verzekeraars en zorgdraag voor de jaarlijkse huurverhogingen. Inmiddels ben ik al weer 15 jaar werkzaam op deze veelzijdige functie. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek en zit ik o.a. dolgraag op een spinning fiets. Verder ben ik ook regelmatig met plezier in de weer met mijn 3 kleinkinderen.
Stephanie Westgeest
Office manager
Stephanie Westgeest
Sinds 2006 werk ik met veel plezier als office manager bij Gravestate Makelaardij. Na mijn HBO studie Toeristisch Management, begon ik als grondstewardess op Schiphol. Deze veelzijdige functie heeft mijn talenkennis een enorme boost gegeven en hier heb ik mijn klantgerichtheid ontwikkeld. Twee competenties voor een uitstekende basis om in 2006 bij Gravestate Makelaardij aan de slag te gaan.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin en vriendinnen. Ook wandel ik graag met mijn hond.
Fleur Miranda
Office manager
Fleur Miranda
Nadat ik mijn HAVO diploma heb gehaald, ben ik mijn opleiding voor K-RMT begonnen. Ik ben op dit moment in de afrondende fase en bijna in het bezit van mijn diploma. De liefde voor de makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een makelaars familie en makelen zit in mijn genen. Bij Gravestate heb ik nu de kans gekregen om al het op school geleerde eigen te maken en toe te passen in de praktijk.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en ben ik graag sportief bezig.