Ons kantoor

Wie zijn wij?

Al vanaf 1977 wordt er vanuit ons kantoorpand aan de Gravestraat in Wassenaar gemakeld, sinds 2001 handelend onder de naam Gravestate Makelaardij. Eind 2006 heeft Selina Leidelmeijer-Schmidt het kantoor overgenomen. Ons team bestaat uit 4 gecertificeerde makelaars, waaronder 1 makelaar/taxateur. Zij worden ondersteund door een enthousiaste en actieve binnendienst. Daarnaast zijn er 2 medewerkers die zorgen voor onze vastgoed portefeuille (zij verzorgen de reparaties en het financiële beheer voor de verhuurde woningen).

Onze zeer gemotiveerde medewerkers bemiddelen voor u in verkoop en verhuur van zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij helpen u ook bij het vinden van uw droomhuis en begeleiden u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Zoekt u een belegging? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Onze makelaars hebben passie voor hun vak. Wij zijn gedreven, zelfverzekerde, ambitieuze en ondernemende makelaars die graag en altijd de beste deal voor u willen maken.

Dit betekent dat wij ons helemaal inleven in uw situatie, uw woonwensen en in u. We zoeken balans tussen rationele en emotionele argumenten bij de aan- en verkoop van uw woning. Onze prioriteit is om u met een goed gevoel een huis te laten aan- of verkopen, niet alleen die snelle transactie.
 
Met deze visie als grondbeginsel van onze organisatie kunnen wij u beloven dat wij u altijd met de juiste kennis en kunde helpen en adviseren. De wil om veel voor u te betekenen kenmerkt ons en heeft ons gebracht waar we nu staan.
 
Graag maken we kennis met u, u bent van harte welkom op de Gravestraat, de koffie staat altijd klaar!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring